ESKAA-ICT: Vinden is ons Vak

VVinden is ons Vak

Welkom!

In 2015 werd ESKAA-ICT opgericht om niet zozeer de grootste van Nederland en België te worden, maar wel de meest gewaardeerde IT-partner. Meest gewaardeerd door zowel opdrachtgevers als de IT-professionals of dienstverleners die dankzij ESKAA-ICT elkaar snel weten te vinden.

Ons team heeft een ruime ervaring in IT-recruitment en via haar enorme netwerk een zeer groot bereik van zowel uitdagende IT-opdrachten als gekwalificeerde IT-professionals. Het opbouwen van een persoonlijke en langdurige relatie staat daarbij centraal.

Kent u de ESKAA-ICT kernwaarden al?

Onafhankelijk, kleinschalig, professioneel, passioneel en no-nonsense.
Vandaag delen we graag onze kernwaarden. Ze definiëren wie we zijn en waar we voor
staan.

Onafhankelijk: we zijn nog steeds voor de volle 100% in handen van onze oprichter en huidige eigenaar, Piet van Hemert. Deze onafhankelijkheid stelt ons in staat om flexibel te handelen en de beste oplossingen te bieden voor zowel klanten als professionals.

Kleinschalig: onze bedrijfsvoering is bewust kleinschalig, met vaste aanspreekpunten. Deze zeer korte communicatielijnen laten ons toe snel te handelen en direct in te spelen op de behoeften van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer.

Professioneel: doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare marktspeler. Onze dienstverlening is gebaseerd op duidelijke en transparante afspraken, waarbij we elk individu met respect behandelen. We hanteren ten allen tijde de correcte professionele standaarden.

Passioneel: we geloven dat succes niet vanzelf komt. Het vereist hard werken, vakkennis én toewijding. We zijn gepassioneerd in wat we doen en gaan voor absolute uitmuntendheid, zowel voor klanten als voor onszelf.

No-nonsense: we houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Bij ESKAA-ICT zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. We stellen alles in het werk om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen, zonder compromissen.


“De juiste professional vinden, is onze business”